Syng og lek med kamelen Klara

Tilbake til Kamelen Klaras hjemmeside

Populær kamel feirer jul i Trysil

Kamelen Klara er barnas egen hemmelighet. Daglig synger barnehagebarn over hele landet om den mystiske kamelen mens de konsentrerer seg om de morsomme bevegelsene. I romjula kommer forestillingen "Kamelen Klaras jul" til Trysil.

Det er snart 30 år siden komponistparet Knut Anders Løken og Carl Fredrik Falkenberg skrev sangen som danner grunnlag for stykket. "Kamelen Klara" levde på grasrota, og spredte seg over hele landet uten å være kjent fra TV eller innspilt på plate.

Barnas yndling
Nå har opphavsmennene skrevet stykket "Kamelen Klaras jul", og gitt kamelrollen til den unge musikalartisten Mari Haugen Smistad. Hun ble umiddelbart barnas yndling på urpremieren i Oslo, og stykket gjør nå sin første gjesteopptreden utenfor Oslo med forestillinger på Radisson Blu resort i Trysil.

Juleforestilling
"Kamelen Klaras jul" handler om kamelen Klara, flua Flaks og klovnen Klapp som blir kastet ut fra sirkus Salabim på selveste julaften. Alle må jo hjem til jul, men hva er et hjem for en kamel, en klovn og en flue? Så begynner en merkelig reise med mange musikalske innslag, som ender i en rørende juleforestilling til ære for en mystisk dame. Hun viser seg nemlig å være ... ja, det får du vite på forestillingen. Forestillingen varer 50 min, spilles på Radisson Blu Resort 2. og 3. juledag, og passer for barn fra 3 år og oppover.

Kamel på ski
Den unge skuespillertruppen er ledet av regissør Aleksander Kuster Erichsen, og når de ikke står på scenen i Trysil, så har de tenkt å stå på ski. Med litt flaks kan du altså møte Kamelen Klara midt i skibakken.

Syng og led med kamelen Klara

2. og 3. juledag får Trysil besøk av en flue, en kamel, en klovn og en mystisk dame. Skuespillerne er de unge musikalartistene Martin Leines, Mari Haugen Smistad, Philip Sten Bøckmann og Hildur Marie Willanger Angell.

Kontaktpersoner:
Pressekontakt Arnfinn Hoel 90 78 12 11
Regissør Aleksander Kuster Erichsen mob: 48 22 13 48
Tekstforfatter Knut Anders Løken mob: 93 25 18 15

Mail: kloken@kloken.no

© 2016 kopirett Kamelen Klara AS | E-post: salg@kamelenklara.no | Org nr: 993284955 | Personvern